torsdag 19 september 2019

Spelet


19/9-2019

Alla springer åt samma håll så följ efter. Upp för stegen och något tar tag i vaden, ta basebollträet som är gjort av aluminium och slå hårt! Aluminium är giftigt för Avalock 2 och den blåa huden får ett stort brännsår. Varför detta monster heter Avalock 2 är ett mysterium, en siffra i ett namn brukar indikera på att det finns mer än en sort.
På bron står det en person som saknar sitt bärnstenshjärta tydligen ska en katt visa sig när man närmar sig hjärtat, en Avalock 2 har tagit hjärtat och lyckas dom fly byn med hjärtat så är allt över. Denna by är byggd i en grotta men dom flesta byggnaderna står på pålar ca 3 meter över marken så det är inte det lättaste att fly från byn.
Byn brinner, spring.
Vid öppningen av grottan syns en långhårig katt, upp för trappen syns Avalock 2 med bärnstenshjärtat så spring snabbare. Bärnstenshjärtat är återfunnet och tillbaka på sin plats, byn brinner och lava flyter in.
Allt luktar bränt.

Alla springer åt samma håll så följ efter. Upp för stegen och ta basebollträet av aluminium innan Avalock 2 tar tag i vaden. Basebollträet är gjort av trä och snart är minst fem stycken Avalock 2 uppe på plattformen, ta rätt basebollträ och slå!
Byn brinner, fly.
Allt lukter bränt.

Alla springer åt samma håll så följ efter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar