torsdag 19 september 2019

Orange


19/9-2019

Det skedde så plötsligt, en morgon var dom bara där. Dom orangea sträcken var överallt på nyheterna, inte för att dom farliga eller konstiga, utan för att konstverken skapade en röd tråd i landet. Dom orangea sträcken var inte bara för att titta på, dom föreställde lekparker och bänkar.
Torsten som var arbetslös för tillfället hade mycket tid över och började undersöka dom orangea sträcken, han hade en del frågetecken kring dessa konstverk så som hur dom kan ha dykt upp så snabbt och vart pengarna kom ifrån.
Torsten började gå ut på kvällarna och spana på tomma platser där det ännu inte fanns några orangea sträck i hopp om att få se hur konstverken monterades upp och vilket företag som jobbar med det. Ännu hade han inte haft någon tur, för det mesta så dök ingen upp och ibland kom polisen och körde bort honom efter en orosanmälan av en ”boende i närheten”. Personligen trodde inte Torsten på att någon hade anmält honom, han trodde att polisen var där för att få bort snokande människor så att arbetet med konstverken kunde förbi en hemlighet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar